Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Είστε Πολύ Τυχεροί !!




Είστε πολύ τυχεροί που ζείτε σε αυτήν την περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας.
Για την ακρίβεια, κάθε φορά που είμαστε ζωντανοί, είναι ένα θαύμα.
Οι άγγελοι μου είπαν ότι υπάρχουν περισσότερες ψυχές που θέλουν να ζήσουν μια ζωή στη Γη από τα σώματα που υπάρχουν για να τις καλύψουν. Οι ψυχές, για την ακρίβεια , στέκουν στην ουρά, περιμένοντας τις Θεϊκές τους αποστολές για τη Γη. Το γεγονός ότι είστε εδώ, σε ένα ανθρώπινο σώμα, σημαίνει ότι είστε από εκείνους που νίκησαν. Ο Θεός επέλεξε για εσάς να έρθετε εδώ, γνωρίζοντας ότι έχετε πολλά δώρα και ταλέντα που θα ωφελήσουν τα άλλα παιδιά Του.




Οι άγγελοι γράφουν τα εξής για σας :

«Εσύ, όπως κάθε άλλος που ενσαρκώθηκε αυτήν την περίοδο, είσαι ένα ιερό και τέλειο παιδί του Θεού. Κατανοούμε ότι μπορεί να μην αισθάνεσαι πάντα τέλειος και ιερός, και επίσης κατανοούμε ότι συχνά δεν ενεργείς με τέτοιο τρόπο. Ο θεός δημιούργησε την ψυχή σου κυριολεκτικά ολόιδια με τη δική του. Περιέχει την ουσία του Θεού ή το Θεϊκό φως που δεν μπορεί ποτέ να καταστραφεί, βεβηλωθεί ή αφαιρεθεί από σένα. Δεν υπάρχει τίποτα που να θα μπορούσες ποτέ να κάνεις το οποίο θα εξάλειφε τη Θεϊκή σου κληρονομιά.»

«Οι προθέσεις σας δημιουργούν τις εμπειρίες σας» είναι από τις αγαπημένες φράσεις των αγγέλων. Αυτό που εννοούν είναι ότι οι προσδοκίες μας, βαθιά μέσα στις καρδιές και στο νου μας, είναι οι συγγραφείς της ταινίας που ζούμε ως εμπειρία και αποκαλούμε «ζωή». Εάν ρωτάτε τον εαυτό σας πριν προχωρήσετε σε μια ενέργεια «Τι πράγματι προσδοκώ να συμβεί εδώ;» θα γίνετε ο μεγαλύτερος ενορατικός του κόσμου. Και αυτό γιατί οι προσδοκίες σας κυριολεκτικά θα προφητεύουν αυτό που θα συμβεί.

Θεραπεία με τη βοήθεια των αγγέλων.

Doreen Virtue

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου