Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Άγγελοι




Τι είναι οι άγγελοι?

Οι άγγελοι είναι πνευματικά όντα που προέρχονται από την καρδιά του θεού και εκτελούν το θέλημά του. Ζουν στον έβδομο ουρανό, στην έβδομη διάσταση με άλλα λόγια. Εξαιτίας της πολύ ελαφριάς και υψηλής συχνότητάς τους είναι συνήθως αόρατοι στους ανθρώπους.

Έχουν ελεύθερη βούληση ?

Οι άγγελοι του φωτός δεν έχουν την ελευθερία της επιλογής. Πρέπει να εκτελούν τη βούληση του Θεού και πάντοτε πράττουν για το ανώτερο καλό μεταδίδοντας την αγάπη και το φως.

Ποιος είναι ο σκοπός τους ?

Σκοπός τους είναι να υπηρετούν την Πηγή Όλων των Πραγμάτων. Οι φύλακες Άγγελοι λειτουργούν ως αγγελιαφόροι και ενδιάμεσοι ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και στο Θεό. Οι ανώτεροι άγγελοι έχουν  μια ατελείωτη σειρά ευθυνών.



Γιατί στις μέρες μας γίνεται τόσο συχνά λόγος για τους αγγέλους ?

Η συχνότητα του πλανήτη αυξάνεται και όλο και περισσότερα άτομα διαισθάνονται την παρουσία τους. Μολονότι πρόκειται για ασυνείδητη διαδικασία, ο κόσμος αρχίζει να κάνει ερωτήσεις σχετικά με τους αγγέλους. Παράλληλα, όλο και περισσότεροι από εσάς επικοινωνείτε πραγματικά με τον αγγελικό κόσμο και τη σοφία που μεταφέρουν.

Υπάρχουν περισσότεροι άγγελοι στη Γη σήμερα, και αν ναι, γιατί? 

Αυτή τη στιγμή οι άγγελοι στον πλανήτη μας είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν ενσαρκωθεί περισσότερες ψυχές και κάθε μια από αυτές παρακολουθείτε από ένα διαφορετικό φύλακα άγγελο. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι έπειτα από θεϊκή προσταγή, η συχνότητα του πλανήτη θα αυξηθεί κατά δύο διαστάσεις, και πρόκειται για μια μνημειώδη μεταβολή. Προς διευκόλυνση αυτού του σκοπού, εκατομμύρια άγγελοι κατευθύνονται προς τη Γη. Βοηθούν ώστε να συγκεντρωθούν οι εργάτες του φωτός, συντονίζουν σχέδια για το καλό του πλανήτη, προσφέρουν παρηγοριά σε όσους χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα, στηρίζουν τον κόσμο, καθώς τα επίπεδα φωτός αυξάνονται και σκορπίζουν φως οπουδήποτε μπορούν.


Γιατί οι άγγελοι, εφόσον είναι πλάσματα αγάπης, δεν σώζουν πάντοτε τους ανθρώπους από το θάνατο, τον κίνδυνο ή τον τραυματισμό?

Ο Ανώτερος εαυτός σας κάνει ορισμένες επιλογές για την εξέλιξη και την εμπειρία σας . Εάν οι επιλογές αυτές περιλαμβάνουν κάποιο ατύχημα που θα σας αφυπνίσει και θα σας αναγκάσει να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι ή θα σας διδάξει μια αρετή όπως η υπομονή , κανένας άγγελος του φωτός δεν επιτρέπεται να αναιρέσει μια τέτοια απόφαση.
Αν η ψυχή σας συνάψει το θείο συμβόλαιο να πεθάνει μια ορισμένη χρονική στιγμή, ο φύλακας άγγελος σας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θέλησή του και να καταφέρει να σας κρατήσει στο φυσικό σας σώμα.
Όλα είναι θεϊκά τέλεια, το ίδιο και ο θάνατος, ο οποίος αποτελεί πύλη προς την ελευθερία, την αγάπη και το φως.


Νταϊάνα Κούπερ 
Οι Άγγελοι Απαντούν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου