Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ποιος είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ;


Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εμφανίζεται να κρατά μια ασπίδα και το ξίφος της αλήθειας. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργειά του θα σας προστατέψει, θα σας εμψυχώσει και θα σας απελευθερώσει από τον κατώτερο εαυτό σας. Θα σας τυλίξει σε έναν βαθυγάλαζο προστατευτικό μανδύα και θα σας προφυλάξει από τις βλαβερές ενέργειες ή θα κόψει τυχόν δεσμά που σας περιορίζουν.

Αρχάγγελος Μιχαήλ
Το όνομά του σημαίνει «Αυτός που είναι σαν τον Θεό» ή «Αυτός που μοιάζει με ο Θεό».
Η κυριότερη λειτουργία του είναι να απαλλάσσει την γη και τους κατοίκους της από τις τοξίνες που συνδέονται με το φόβο.
Ο Μιχαήλ κατευθύνει και καθοδηγεί όσους αισθάνονται χαμένοι ή τελματωμένοι σε σχέση με το σκοπό της ζωής τους ή την επαγγελματική τους καριέρα. Μπορεί να παρακινήσει σε δράση όσους έχουν έλλειψη κινήτρου ή φοβούνται. Ο Μιχαήλ προσφέρει ξεκάθαρη καθοδήγηση για ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας.



Καλέστε το Μιχαήλ οποτεδήποτε νιώσετε φόβο ή ότι είστε ευάλωτοι. Θα έρθει στο πλευρό σας την ίδια στιγμή για να σας δώσει κουράγιο και να εγγυηθεί την ασφάλειά σας, τόσο τη σωματική όσο και την συναισθηματική. Θα νιώσετε δίπλα σας την παρόμοια με πολεμιστή παρουσία του, όπως θα νιώθατε με έναν σωματοφύλακα που σας αγαπά και σας προστατεύει. Οποιοσδήποτε σκόπευε να σας βλάψει θα αλλάξει γνώμη και θα μετανιώσει.
Ο Μιχαήλ δεν ζητά επίσημη επίκληση, και θα έρθει σε οποιονδήποτε τον καλέσει. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε τη σκέψη :

«Αρχάγγελε Μιχαήλ, σε παρακαλώ έλα κοντά μου. Χρειάζομαι τη βοήθειά σου!»

Στη συνέχεια, περιγράψτε από μέσα σας την κατάσταση για την οποία χρειάζεστε βοήθεια.
Θα καταλάβετε ότι βρίσκεται στο πλευρό σας όταν αισθανθείτε τη χαρακτηριστική ζεστή ενέργειά του 


Αρχάγγελοι και Αναληφθέντες Δάσκαλοι.
Doreen Virtue.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου