Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Προς τους Γήινους Άγγελους


Το εγώ σου είναι δημιούργημα φόβου, ενώ ο αληθινός σου εαυτός είναι δημιούργημα αγάπης. Οι στόχοι του εγώ σου έχουν σκοπό να σε κάνουν να νιώθεις μικρός, ανεπαρκής και αδύναμος. Όμως, πώς μπορεί ένα ον που έχει φτιαχτεί κατ' εικόνα και καθομοίωση του Δημιουργού να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από παντοδύναμο, πανίσχυρο και σοφό; 

Το εγώ σου γνωρίζει ότι εάν θυμηθείς την αληθινή πνευματική σου φύση (τέλεια, παντοδύναμη, δημιουργική και ευφυής), εκείνο θα χάσει την δύναμη του να σε φοβίζει, οπότε σε τρέφει συνέχεια με ψέματα όπως "Εάν γίνεις δυνατός, θα κάνεις κατάχρηση της αυτής της δύναμης. Οι άνθρωποι δεν θα σε συμπαθήσουν τόσο πολύ. Οι άνθρωποι θα σε ζηλεύουν." Σε παρακαλώ , σε παρακαλώ, μην ακούς το εγώ ! Πες του να κάτσει παράμερα και να κρατήσει τις κρίσεις του για τον εαυτό του. Φέρσου του όπως μια μύγα που βουίζει και μην εστιάζεις σε αυτό.




Θυμήσου ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο σκοπός, τόσο μεγαλύτερος είναι ο φόβος. 
Υπάρχει συσχετισμός. Όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς δυνητικά να βοηθήσεις, τόσο περισσότερη δύναμη θα βάζει το εγώ σου για να σε κρατά πίσω. Το εγώ σου σε παροτρύνει να καθυστερήσεις την αποστολή σου για να ετοιμαστείς αντί να σε παροτρύνει να το κάνεις κάτι. Το εγώ σου λέει, "Πρώτα πρέπει να χάσεις βάρος, να έχεις περισσότερα λεφτά, να παντρευτείς, να χωρίσεις, να μετακομίσεις, να αποφοιτήσεις, να δημοσιεύσεις το βιβλίο σου, να ανοίξεις θεραπευτήριο και μετά θα μπορείς να βοηθήσεις τον κόσμο" τι ανοησίες.

Γήινε Άγγελε, είσαι έτοιμος αυτή τη στιγμή για την αποστολή σου! Δεν θα υπάρξει μέρα πιο τέλεια από τη σημερινή για να κάνεις πραγματικότητα την αποστολή σου! Παρόλο που νιώθεις ανεπαρκής ή ανέτοιμος, κάντο έτσι κι αλλιώς! Ο συγγραφέας Σέλτον Κοπ έγραψε κάποτε, "Δεν ξεκίνησα μια σημαντική δραστηριότητα για την οποία ένιωθα επαρκώς προετοιμασμένος" Με άλλα λόγια πιθανότατα δεν θα νιώσεις ποτέ αρκετά έτοιμος για την αποστολή σου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις.



Προσευχήσου  για καθημερινές αποστολές με τις οποίες μαθαίνεις πώς να βοηθήσεις να γίνει η Γη ένας πιο καθαρός και ειρηνικός τόπος. Οι προσευχές σου θα απαντηθούν με τη μορφή ευκαιριών για να διδάξεις και να θεραπεύσεις. Καθώς θα ανοίγουν αυτές οι πόρτες για σένα, σε παρακαλώ μη γυρίσεις την πλάτη και μη φύγεις τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είσαι έτοιμος. Αξίζεις να κάνεις αυτό το όμορφο έργο. Και έχεις όλα τα προσόντα που χρειάζονται για αυτό τώρα!   

Άγγελοι της Γης
Doreen Virtue

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου