Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Βάδιζε στο φως



Όταν οι σκέψεις σου σε κάνουν να νιώθεις αγάπη, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άγγελοι στο πεδίο. Καθώς καθαρίζεις όλα τα μπλοκαρίσματα και τα εμπόδια που σε χωρίζουν από την αληθινή σου ταυτότητα, ενεργοποιείς την αληθινή σου ταυτότητα, ενεργοποιείς την αγγελική ανάμνηση και προσελκύεις ενέργεια στον εαυτό σου, από τους άλλους και από τον παράδεισο.

Βάδιζε στο φως. Γίνε ένα μέσα σου, εκεί όπου βρίσκεται ο Θεός. Ποτέ μην αρχίζεις το ταξίδι της επιστροφής σου στο θεό χωρίς να έχεις μαζί σου κι έναν αδερφό σου. Να ξέρεις οτι το μόνο που υπάρχει είναι η αγάπη, και τότε θα ταυτιστείς με τον άγγελο που πραγματικά είσαι.


Οι άγγελοι που αντικαθιστούν και διεκδικούν το αρχέγονο κληρονομικό τους δικαίωμα παραμένουν στην Γη για να ξαναχτίσουν την Ιεραρχία. Η Γη μπορεί να γίνει σαν τον ουρανό όταν οι οι ψυχές του αγγελικού χώρου αρχίσουν να μεγαλώνουν σε αριθμό.

Όταν ένας προσκυνητής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από το θάνατο, την αρρώστια, ένα ατύχημα ή τα γηρατειά υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής. Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα. Κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια κάθε ζωής είναι προσχεδιασμένη.

Οι ψυχές που επιστρέφουν πρέπει να περάσουν από αναμορφωτήριο, και από δυνητική αποτοξίνωση. Όπως εσύ πρέπει να επιστρέψεις έχοντας μαζί σου έναν αδερφό ή μια αδερφή σου, τα πνεύματα των αγγέλων υπηρετούν εσένα και άλλους στη διάσταση σας. 

Έκπτωτοι Άγγελοι
Albert Clayton Gaulden

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου